YOGAFORLØB

Jeg tager lige nu ikke flere ind til hverken forløb eller hold

Jeg tilbyder private 1:1 yogahold for dig, der er sygemeldt med stress, ny til yoga eller andet. Derudover underviser jeg også små yogahold med max syv personer. Jeg underviser i de helt blide yogaforløb, som er gode for dig, der er sygemeldt med stress eller blot trænger til mere ro og velvære, men jeg har også hold for dig, der ønsker at få pulsen lidt op. Se mine yogaforløb i nedenstående. Både mine private 1:1 samt yogahold bliver undervist fra mit eget lille yogastudio i Aalborg. Her er gratis parkering lige til døren

yoga

1:1 Forløb

Mindre stress, angst, uro og mere ro og nærvær? Med et privat 1:1 yogaforløb kan du få skrædersyet et forløb, der er tilrettelagt efter dit behov. Hvad enten det er mod stress, for at blive fysisk og mentalt stærkere eller er helt ny til yoga, kan et privat 1:1 forløb være det helt rigtige for dig. Jeg tilbyder mine 1:1 yogaforløb i mit lille, hyggelige yogastudio i Aalborg, hvor roen og nærværet skaber en tryg ramme. 

forside
Restorativ Yoga og Hvileterapi™

Tirsdage 12:30 - 14:00

Giv dig selv en blød og stille pause med Restorativ Yoga og Hvileterapi™. Muskler, sener, led og bindevæv bliver støttet af tæpper, blokke og puder, så de nemmere kan slappe af, og du dermed lettere kan afspænde og lande i hvileterapien. Restorativ yoga og Hvileterapi™ er en utrolig blid og nænsom praksis, hvor alle kan være med, også dig der ikke har dyrket yoga før. Kontakt mig på 20 65 66 66 eller skriv til info@mariaabildgaard.dk ved interesse.

yogaformer
Torsdagsflow med Yin
Torsdage 10:00-11:15

Nyd en yogapraksis, hvor vi med at stille flow blidt varmer kroppen. Vi skaber varme, let styrke og balance i kroppen inden vi bevæger os ned i Yin-stillingerne, som vi bliver i i ca 4-6 minutter. Er du ny til yoga kan du sagtens være med, og har du nogle skader, tager vi selvfølgelig hensyn til dig. Kontakt mig på 20 65 66 66 eller skriv til info@mariaabildgaard.dk ved interesse. 

yogaforløb
Fredagsflow
Fredage kl.8.15-9.15

Slip ugen og træd nærmere weekenden i denne yogaklasse, hvor vi med udgangspunkt i de klassiske solhilsener og vinyasas styrker vores muskler, åndedræt og balance. Når vi er blevet godt varme og måske pulsen er kommet lidt op, synker vi ned i de lidt blødere stillinger inden vi til slut afslutter med en lang Savasana (afspænding). Lidt kendskab til yoga vil være en fordel. Kontakt mig på 20 65 66 66 eller skriv til info@mariaabildgaard.dk ved interesse. 

FredagsYIN med Nidra
Fredage kl.10.00-11.15

Dette er en praksis for dig, der ønsker at reducere stress, uro og tankemylder og som ønsker at forbedre din søvn og dit overskud. I denne yogaklasse arbejder vi med blide og bløde yin-yogastillinger, som vi bliver støttet i i ca 4-6 minutter. Den sidste del af yogaklassen bliver du guidet ind i Yoga Nidra, som er en dyb, guidet meditation. Her vil du bl.a. sætte en intention (en sankalpa) samt opleve en kropsscanning og forskellige visualiseringer. Kontakt mig på 20 65 66 66 eller skriv til info@mariaabildgaard.dk ved interesse.