Generelt

Maria Abildgaard Yoga

"Jeg brænder for at tilbyde dig flere stille stunder og omsorgsfulde pauser"

I 2013 og 2014 var jeg sygemeldt med stress efter for mange år med alt for meget i mit hoved og i mit liv. Det blev den største gave for mig, for jeg blev tvunget til at holde en lang pause fra mit liv. For første gang i mange år, skulle jeg pludselig til at lære at mærke efter, hvad jeg havde behov for efter for mange år med konstant uro i kroppen, søvnløshed, hyppige migræner og angst. Det var først, da jeg fik et voldsomt angstanfald jeg forstod, noget var helt galt og jeg blev sygemeldt. 

Siden min sygemelding har jeg været meget bevidst om at gøre noget hver dag, der gør mig glad. Jeg elsker mine daglige restorative yogapauser, som er alt fra 10 til 90 minutter. Jeg elsker også en god kop te, en pause i en solstråle i haven eller en frisk gåtur. Pauser, hvor det kun er mig, og hvor jeg aktivt vælger noget rart til for mig. 

Jeg uddannede mig til yogalærer i 2018 og har stort set arbejdet fuldtid som yogalærer siden. Jeg sagde mit job op på Aalborg Universitet for at forfølge min drøm og min passion; at undervise i yoga, samt og bestemt ikke mindst, give dig muligheden for at få mere ro.