PERSONDATAPOLITIK HOS MARIA ABILDGAARD

Jeg indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette er relevant for din aktivitet på hjemmesiden.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder jeg altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.

Jeg vil kun opbevare dine persondata, så længe jeg enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Mariaabildgaard.dk indsamler disse oplysninger
Jeg kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger. Maria Abildgaard indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Besøger hjemmesiden

– Tilmelder dig nyhedsbrevet

– Sender et spørgsmål via kontaktformularen 

Dine data bliver registreret via en sikker forbindelse og vil kun kunne tilgås af Maria Abildgaard og medarbejdere. De vil aldrig blive solgt til tredje part.

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til info@mariaabildgaard.dk.