Tag med mig på retreats, hvor vi lader tiden gå lidt i stå. Du kan læse om mine kommende retreats i nedenstående. Der bliver løbende lagt nye retreats på siden. De fleste vil foregå i Danmark, men også Spanien bliver formentlig også en mulighed fra 2024.

Yoga- og gourmet-retreat 22.-24. september 2023 på Hjorths Badehotel

Træk stikket og tag med på, Danmarks måske hyggeligste badehotel, nemlig Hjorths Badehotel i Kandestederne syd for Skagen. Giv dig selv en forkælelsesgave med bl.a. blid yoga, lækker gourmet mad samt enestående natur. 

Retreat eller retræte, betyder tilbagetrækning, og det er netop, hvad jeg ønsker at invitere dig ind i på Hjorths Badehotel denne weekend. På Hjorths Badehotel vil du opleve, hvordan tiden står stille. Du lander i roen og lader dig omfavne af badehotellets spændende historie, som går helt tilbage til år 1890.

Vi bor midt i den smukkeste natur, med både Råbjerg Mile og Vesterhavet som nærmeste nabo. Her er natur så langt øjet rækker, ingen støj fra biler eller by, blot det helt specielle Skagen-lys, stilhed og natur. Under de tre dage er der også indlagt flere stunder for egentid, hvor området kan udforskes fx med et havdyp eller en smuk gåtur i den flotte, uspolerede natur. Du kan også nyde Hjorts Badehotels behagelige og hyggelige rammer med en bog, strikketøjet eller fx et brætspil. 

Jeg inviterer til yoga flere gange om dagen i den smukke yogasal med udsigt til klitterne. Hjorts Badehotel og jeg stiller alt udstyr til rådighed, du skal blot pakke tasken med noget varmt, blødt og behageligt tøj. Om morgenen laver vi blid vinyasa yoga, så vi langsomt vækker kroppen efter en forhåbentlig god og lang nattesøvn. Lørdag eftermiddag laver vi Yin yoga, som er en stille, siddende og liggende yogapraksis. Her bliver vi stillingerne i 3-5 minutter. Inden sengetid laver vi Restorativ Yoga med hovedsageligt liggende stillinger. I denne praksis søger vi ind i hvilen, så vi kan gøre klar til en god nattesøvn. Vi afslutter den restorative yogapraksis med Yoga Nidra (yogisk søvn), som er en dyb meditationspraksis. Denne bliver udført liggende. 

Du behøver ikke at have kendskab til yoga for at være med.

I denne weekend er min intention at sætte rammerne for nogle dage, hvor du kan få lov til at gå lidt i stå. Her er ikke noget, du skal nå, men en weekend, hvor du kan få lov til at lande i det, du synes er rart og som giver dig ro. 

Pris og tilmelding

Delt dobbeltværelse 4995,-

Enkeltværelse 5495,-

Depositum: 2000 kr. ved tilmelding. Du vil modtage en faktura på restbeløbet 14 dage før retreatet. Ønsker du at betale i flere rater, lader du mig det blot vide, så vi kan lave en aftale herom.

I prisen er alle måltider inkluderet samt yoga, lån af udstyr, sengelinned og håndklæder. Transport til og fra er ikke inkluderet samt drikkevarer udover vand og te samt morgenkaffen og drinks (evt. alkoholfri) før middagen. Der vil under hele opholdet være vand og te ad libitum.

Jeg opretter en lukket Facebook-gruppe for alle deltagere inden retreatet. Heri vil der bl.a blive kunne arrangeret fælleskørsel eller afhentning ved toget i fx Aalborg eller Hulsig (fem km fra Hjorths Badehotel). Er man ikke på Facebook, sender jeg informationerne på mail samt hjælper med at koordinere kørsel.

For tilmelding, send en mail til info@mariaabildgaard.dk. Du modtager efterfølgende en faktura fra mig. Rejser du med en, du ønsker at dele værelse med, skriver du navnet i mailen, du sender mig.

Er du ny til yoga eller er det lang tid siden, du sidst har dyrket yoga, kan du sagtens være med. Har du skader eller andet tager jeg selvfølgelig højde for det.

Program

Fredag den 22. september

Kl.14.00-17.00: Indkvartering og egen tid til at lande

Kl.17.15 Velkomst ved Maria i opholdsstuen

Kl.17.30 Historisk gennemgang af Kandestederne, Hjorths Badehotel og Kokholm ved Mikael Valenting mens vi nyder en drink i opholdsstuen

Kl.18.00-20.00 Tre retters lækker gourmet menu

Kl.20.00-21.30 Restorativ yoga og Nidra

Kl.21.30- stilletid og godnat

Lørdag den 23. september

Kl.8.00-9.00: Blidt morgenflow – vi møder ind i stilhed

Kl.9.00-10.00: Morgenmad

Gåtur, havdyp, læsetid eller anden frivillig stilletid

Kl. 13.30 Frokost

Gåtur, havdyp, læsetid eller anden frivillig stilletid

Kl.15.30-17.00 Stille Yin 

Kl.17.30 Drink inden middag 

Kl.18.00-20.00 Tre retters lækker gourmet menu

Kl.20.00-21.30 Restorativ Yoga og Nidra

Kl.21.30 Stilletid og godnat

Søndag den 24. september

Kl.8.00-9.00: Blidt morgenflow – vi møder ind i stilhed

Kl.9.00-10.00: Morgenmad

Kl.10.00-12.00 Gåtur, havdyp, læsetid eller anden frivillig stilletid samt chek-out

Kl.12.00 Let frokost to go og på gensyn

Betingelser

Programmet er med forbehold for ændringer. Din tilmelding er bindende og pengene kan ikke gives retur. Du kan overdrage din plads til en anden, blot send mig en mail med personens navn, e-mail og telefonnummer.

Bliver retreatet aflyst, får du selvfølgelig alle pengene retur.