Yoga og meditation har været og vil altid være mit bedste redskab til mindre tankemylder, stress og for at forbedre min søvn

Jeg har selv mærket på min krop, hvordan yoga og meditation kan være en vej ud af stress. Hvordan jeg langsomt genfandt stilheden og balancen i mit hverdagsliv med små daglige meditationer. Tankemylder var i den grad én af de ting, der gjorde min hverdag meget larmende. Jeg havde svært ved at finde ind i stilhed, hvilket også gjorde det svært at sove. Jeg blev ramt af stress i 2012 og 2013, og det tog mig lang tid at komme ud af det igen. Men yoga og meditation hjalp mig. 

I dag mediterer og laver jeg yoga næsten dagligt for at forebygge, at jeg nogensinde igen skal rammes af stress og udbrændthed. 

Jeg har en RYT 200 timers Power Vinyasa yoga uddannelse samt en yoga mod stress uddannelse bag mig. Jeg tager løbende kurser og workshops inden for meditation, yoga nidra, yin yoga og restorativ yoga.

Jeg underviser flere forskellige yogahold om ugen hos YOGA HUSET Aalborg, bl.a. i meditation, yoga nidra samt blid yoga for stressramte. Udover yogahold, underviser jeg også enetimer i yoga i mit eget lille yogastudio i Aalborg. Dem kan du læse mere om her på siden

På mine yogaklasser, om det er en hot power vinyasa klasse eller blid yoga for stressramte, er mit udgangspunkt altid at få skabt ro og nærvær til både krop og sind. Vi lever i en verden i konstant larm og uro, og hvis vi ikke får skabt små, trygge rum med stilhed, forbliver vores nervesystem i et konstant alarmberedskab. 

Yoga og meditation er oplagte redskaber at bruge, når kroppen og sindet larmer for meget. 

CV: