Jeg samarbejder kun med virksomheder, jeg kan stå inde for. Her på siden, vil du kunne finde en liste over de virksomheder, jeg samarbejder med samt personer, jeg vil pege på i forhold til yderligere hjælp/vejledning i forbindelse med fx stress.

Jeg er altid åben over for nye samarbejder, brands som personer, så du må endelig altid kontakte mig, hvis du synes, vi er et match. 

Jeg har indgået et samarbejde med én af mine yndlings butikker i Danmark, GOYOGI. Deres univers indbyder til selvomsorg, som er én mine daglige prioriteringer. Både indehaver Jannie samt alle de dygtige medarbejdere hun har, står altid klar til at guide uanset om du ønsker en ny yogamåtte, en lækker trøje til dig selv eller noget fra deres indbydende livsstilshylder. 

Fru Ronne er en skøn lille te- og kaffeoase i Aalborg. Her finder du det bedste udvalg af lækre te’er, o g indehaveren Charlotte har lavet en specialblandet YOGA-te, som du får serveret, når du kommer til yoga hos mig

Curo, Klinik for Kropsterapi ved Brian Billund Kallehauge tilbyder kropsterapi til dig, der har brug for at lande i en mere afstresset og afslappet krop. Brian er meget behagelig og yderst kompetent, og han møder dig lige præcis, der hvor du er i dit liv.

Lone Rosenkilde har mange års erfaring som klinisk diætisk og coach. Lone har en stor viden om kost og de faktorer der spiller ind i forhold til søvn, motion, stress og generelle ubalancer.

Jeg er medlem af DYOM (Danske Yoga og Meditationslærere), som har til formål at samle og varetage alle yoga- og meditationslæreres interesse i Danmark. Ligeledes har DYOM til formål at øge kendskabet, respekten og anerkendelsen til yoga som et reelt fag.