Om Maria

Yoga er min egen hyggelige hverdagsvelvære, den der får mig i godt humør, giver mig god energi og ikke mindst ro og velvære til min krop og mit sind.

Jeg har dyrket yoga “on and off” siden 2004, men siden 2013, blev yoga en ret integreret del af af min hverdag, for den var med til at genskabe balancen igen efter en lang periode med stress og angst. Jeg blev sygemeldt fra mit arbejde, hvor jeg brugte tiden med at gå ture, tale med en psykolog, dyrke mindfulness og ikke mindst yoga. Yoga blev det rum, hvor der blev ro for tankemylder, angst, uro og søvnproblemer. Det var en hård periode med stress og angst, ikke kun for mig, men også for mine omgivelser. Med hjælp fra yoga og mindfulness genvandt jeg så småt balancen igen.

Med min daglige yogapraksis forbliver jeg i balance, fysisk som mentalt. Det var derfor naturligt for mig at uddanne mig til yogaunderviser, så jeg kan formidle yogaens skønne egenskaber videre til mange andre nysgerrige yogi’ere. I 2018 sagde jeg mit job op for at forfølge drømmen om at formidle yoga på fuld tid.

Privat er jeg gift og har to lækre børn født i 2008 og 2010. Vi bor i Aalborg med vores lille hund, som vi købte, da vi boede i New York i perioden 2016-2017.